Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumSkogsdjur

Posters: Skogsdjur

Vilka djur bor i skogen? Välj mellan 13 supersöta och lärorika djurposters.  

Tillbaka Posters barnrum

Älskar du den majestätiska älgen som kliver genom skogen?  Eller föredrar du ekorren som hoppar från gren till gren? Samlingen med posters «skogens dyr» består av 13 söta djurmotiv i dova färger, som passar speciellt bra på barnrummet. Lär barnet nya ord genom att låta det peka på bilderna, och öva sig på de olika djurens namn.

Våra posters kan beställas i tre olika storlekar. Välj ditt favoritdjur eller kombinera flera posters för bästa resultat.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett brett utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning till barnrummet.

Mixa och matcha så som du önskar
Har barnet flera hobbies? Precis som oss vuxna, önskar barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika samlingarna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett helt eget uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst uppskattar de. Medan småtrollen trivs med enkla och igenkännbara figurer, som sina favoritdjur, önskar större barn posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.