HemPosters barnrumRobot

Posters: Robot

Beep boop! Unika robot-posters i olika varianter

Tillbaka Posters barnrum

Barn har alltid fascinerats av robotar som pratar och beter sig som människor. Våra roliga posters med robotar kommer inte bara att väcka barnens nyfikenhet, de kommer också få dem att le varje gång de går in på sitt rum.

Dessa posters kan beställas i två storlekar: 30 x 40 cm eller 50 x 70 cm. Välj ditt favoritmotiv eller kombinera flera posters för bästa effekt.

Är du trött på det trista barnrummet? Med vår självhäftande dörrdekor, väggdekor och mätsticka kan du skapa ett unikt barnrum med robottema.

Ge rummet en personlig touch
Bort med nakna och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett rikt utbud posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning på barnrummet.

Mixa och matcha – så som du önskar
Har barnet många hobbies? I likhet med oss vuxna, önskar barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters kors och tvärs från de olika serierna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör rummet helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett helt eget uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare motiv gillar de. Medans småtrollen trivs med enkla motiv, och figurer som är lätta att känna igen, så som sina favoritdjur, vill större barn gärna ha posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.