Hoppa till innehållet
HemVäggdekor barnrumRobot

Väggdekor: Robot

Robotar överallt! Väggdekor med glada och vänliga robotar.

Väggdekor: Robot
199 kr
Total
199 kr
1

✓ 100% nöjd kundgaranti
✓ Lätt att fästa, enkel att ta bort
✓ Lämnar inga märken

Tillbaka Väggdekor barnrum

Förhandsvisning av Väggdekor: Robot
Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Gillar ditt barn robotar? Med den här väggdekoren på barnrummet är det som att ta ett steg in i framtiden. Varje set består av tre glada robotar och flera mindre dekormotiv som stjärnor, hjärtan och blixtar. Väggdekoren fungerar som ett klistermärke, så att de olika motiven kan placeras där du önskar.

Varje förpackning av denna självhäftande väggdekoren består av 30 dekorelement i olika storlekar. De största är ca 14,7 x 19 cm och de minsta är ca 2,6 x 2,2 cm.

Vill du skapa en hel fantasivärld med robotar på barnrummet? Vår väggdekor i kombination med dörrdekor, mätsticka och posters med olika robotmotiv, ger barnet det rum det drömmer om.

Så fäster du dekoren på väggen:

• Se till att väggen är ren, torr och fri från fett och damm.
• Dra av de olika dekormotiven försiktigt från arket och placera dem där du önskar.
• Stryk över dekoren med handen för att ta bort eventuella luftbubblor.

Vår väggdekor fungerar som ett klistermärke och kan klistras på allt från väggar till skåp, byråar och andra möbler. Den fäster lätt på olika ytor, både släta och lätt strukturerade, och är tillverkad av ett flexibelt material som inte sträcker sig eller lämnar märken.

Väggdekoren kan enkelt flyttas eller tas bort, om du skulle önska det. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av dekoren från ytan och sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper.