HemBloggMärkning av kläder och saker

Märkning av kläder och saker

Psst… har du hört barnfamiljens allra bästa tips? Märkning av kläder och saker! En namnlapp på personliga ägodelar är väldigt nyttigt för både stora och små. Som förälder har du kanske blivit överraskad över hur många prylar som behövs till våra söta små. Jackor, skor, nappar, haklappar, matlådor, vattenflaskor, leksaker – den kan kännas som att listan aldrig tar slut! Hur ska man klara att ha översikt över mitt och ditt, hans och hennes? Märkning av kläder och saker med namnlappar ger barnfamiljen mer översikt och ordning i den annars så härliga, kaotiska vardagen.

I snart 15 år har vi levererat kvalitetsprodukter till familjer som behöver personliga märklappar till kläder och saker. Våra namnlappar tål lek och upptåg i värme, vind och kyla – och är super för de aktiva småttingarna vi är så glada i. märkning av kläder är lätt som en plätt! Få med barnen och gör aktiviteten till kvalitetstid. Och det bästa av allt – det är så fantastiskt enkelt!

Bra tips till märkning av kläder och saker

  • Designa namnlappen så att den är unik, och lätt att känna igen för barnet i en hög av kläder och saker. Det är smart att barnet känner igen sig egen namnlapp på den gula ryggsäcken som tio andra barn har också
  • Till kläder: fäst namnlappen på tvättrådslappen i plagget
  • Till saker: fäst namnlappen på en ren och torr yta
  • Märk allt – alltid! Välj märklapparna som passar ditt behov. Du kan välja mellan självhäftande namnlappar, stryklappar, minilappar och stora namnlappar

 

Märkning av kläder och saker

 

Ta av, sätt på – så enkelt så

Vips! Dagarna flyger förbi! I virvelvinden av fulla tidtabeller med läxor, fritidsaktiviteter, födelsedagar, inköp och behov – är vi ständigt på jakt efter hjälpmedel som kan förenkla vardagen. Ett måste för barnfamiljen, och ett superbra hjälpmedel, är namnlappar till märkning av kläder och saker! Det är av yttersta nödvändighet när nästan alla på förskolan har likadana nallar, overaller och ryggsäckar. Det är också enklare för barnet att känna igen sin egen unika namnlapp, om den kanske inte har lärt sig att läsa än. Genom att designa så att barnet känner igen namnlappen, är det enklare för småttingarna att hitta sina egna saker.

Märklappar för hela familjen

Livet lunkar sin vana gång och barnen växer upp innan man hinner blinka! Innan vi egentligen lägger märke till det så måste barnens garderob bytas ut. Storlekar ändras, nya plagg ska in i hyllorna och nya säsonger väntar. Det kan vara en utmaning att få med sig vad som tillhör vem. En randig strumpbyxa här och en blå t-shirt där – det är inte alltid lika enkelt att följa med. Märk plaggen så att barnet (och de fantastiska, men ibland vimsiga, föräldrarna) händer med i svängarna.

Förälder eller ej, vi vuxna är inte helt felfria. Vi på Filur Namnlappar ställer oss gärna först i kön för att erkänna att vi också har glömt kvar kakfatet på klassfest en gång, eller två. För att inte tala om den där mobilladdaren som kollegan lånade, som nu har gått upp i rök. En namnlapp eller två är en bra investering till både mamma, pappa, syster och bror. Stora som små, märkning av kläder och saker hjälper till att hålla ordning på sakerna – och ger en större chans för att få tillbaka det som kanske försvunnit på vägen.

 

Namnlappar på vantarna

 

Härlig känsla – eller hur? När de sköna, varma vintervantarna som du hade köpt till din dotters födelsedag plötsligt dyker upp igen. Märkningen tar ingen tid alls att tala om, medan tiden du spenderar på att springa ner till butiken för att köpa ännu ett par vantar till friluftsdagen – är tid du hellre kunnat använda på något annat. Märk familjens kläder och saker med namnlappar, och du kommer spara tid, pengar och extra stress i vardagen. När allt kommer till kritan, så kommer du vara väldigt glad för den tiden du spenderade på att märka kläderna med namnlappar.

Känner du igjen det här?

  • Mobilladdare! Hur många gånger har det inte hänt att den saken vi använder mest i vardagen har försvunnit? Var det kollegan som lånade den? Var tog den egentligen vägen?
  • Varför inte märka kakfatet till klassfesten? Så slipper du åka hela vägen till IKEA för att köpa samma fat en gång till.
  • Den perfekta presenten till babyshower/dop! Ge bort ett set med namnlappar till din goda vän som har fått babykläder och babysaker som måste märkas.
  • Hela storfamiljen är på besök, och barnen ska ut och leka. Inte alla har med sig mössa och vantar, och lånar av er. Då känns det bra att veta att allt är märkt, så att ni får sakerna tillbaka

Redo? Kör märkning 😃

 

Sista inlägget på bloggen

Laddar..