HemBloggNamnlappar till vuxna

Namnlappar till vuxna

namnlappar vuxna

Trodde du att namnlappar bara är praktiska för dina barn och deras saker? Åh nej då! Namnlappar till oss vuxna är minst lika nyttiga. Märk mobilladdaren och vattenflaskan på jobbet, i tillägg till trädgårdsredskapen och verktygen inför vårstädningen i bostadsrättsföreningen. Vi kan garantera dig – namnlappar är lika nyttiga och praktiska för både stora och små. Inte övertygad? Läs vidare 😊

namnlappar vuxna

Behöver verkligen vuxna märka sina saker?

Det smartaste du kan göra när saker ska lämna hemmet är att klistra på en namnlapp. Märk yogamattan innan yoga-timmen du är på varje vecka, och varför inte märka kakfatet innan du lämnar det ifrån dig det på skolbasaren. Du kanske till och med skulle ta och märka kvasten innan vårstädningen börjar i bostadsrättsföreningen? En namnlapp med namn och telefonnummer på ökar sannolikheten för att få hem kakfatet när basaren är slut, eller få tillbaka lövblåsaren du lånade bort till grannen. En namnlapp på mitt och ditt gör att alla saker och redskap kommer hem till slut.

namnlappar saker

Namnlappar till vuxna – hitta din favorit

Namnlappar till vuxna får du i många varianter och former, och du kan göra dem precis så färgrika och personliga som du önskar.

  • Namnlappar har en perfekt storlek som passar bra till det mesta. Här har du full frihet att designa namnlappen efter din egen smak. Du kan mixa fonter, färger, bakgrunder och motiv. Detta är både roligt och väldigt enkelt.
  • Minilappar är supersmart till alla småsaker man har liggande, som till exempel AirPods, laddare, glasögon osv. Här har du också flera varianter att välja mellan; rena färger eller set i olika färgskalor.
  • Stora namnlappar är perfekta på de större sakerna, som till exempel skidor, resväskor, vattenflaskor osv. Dessa set är färdigkomponerade i mjuka, fina färger.
  • Stryklappar är ett bra alternativ till ull och textilier som inte har en insydd märklapp att fästa lappen på. Dessa kan också mixas och matchas efter tycke och smak.

Gemensamt för alla namnlappar är att de är slitstarka, tål väder och vind och håller sig fina år efter år.

Ta vara på det som tillhör dig samtidigt som du tar vara på miljön – lycka till med märkningen!

 

verktyg

Sista inlägget på bloggen

Laddar..