HemBloggVäggdekor – magi till barnrummet

Väggdekor – magi till barnrummet

Veggdekor mellan olika teman

Har du en liten som älskar allt med enhörningar? Eller som är helt uppslukad av bondgård och gårdsdjur? Ge ditt barn sitt drömrum! Fantasifull och färgrik väggdekor är ett superfint sätt att fräscha upp och dekorera ytor både snabbt och enkelt. Med ett spännande utbud av dekorset hittar barnen helt säkert sin favorit. Med magiska detaljer ger dekoren en härlig atmosfär och skapar en inspirerande värld på barnrummet.

Den självhäftande väggdekoren klistras enkelt på både jämna och ojämna ytor. Klistermärkena passar ypperligt till dörrar, skåpdörrar, byråer och olika typer väggar. Både tapet, kakel och målade väggar. Dessutom är klistermärkena perfekta till brevlådan eller ytterdörren. Det robusta materialet gör att du kan fästa dekoren där du önskar det, samtidigt som märkena enkelt kan tas bort eller placeras igen någon annanstans.

Väggdekor med enhörning och regnbåge

Välj mellan följande väggdekor-set:

Här hittar du det fina urvalet.

I setet hittar du:

6 st. A5-ark med supersöta självhäftande designelement i olika storlekar. Klistermärkena kommer i olika storlekar där de största är ca. 15 x 20 cm oh de minsta är ca. 2 x 2 cm.

Veggdekor självhaftandeGör det själv – och få ett proffsigt resultat

Fördelen med att använda självhäftande väggdekor är att klistermärkena enkelt kan tas bort, flyttas och användas flera gånger. Dekoren är perfekt för jämna och lätt ojämna/skrovliga ytor. Dekoren bör inte sättas på nymålade eller nytapetserade väggar. Vi rekommenderar minst 30 dagars torktid.

Det är alltså inte nödvändigt att betala någon som kan dekorera när man enkelt kan göra det själv. Klistermärkena är väldigt enkla att hantera för både stora och små händer, så låt hela familjen vara med och dekorera. Familjens fyrbenta medlemmar bör nog däremot står på sidlinjen, men kan alltid bidra med ett uppmuntrande voff eller mjau. Små barn applicerar dekoren under vuxen uppsikt.

Magiska barnrum

@minatominefrosaker/Instagram

Väggdekor med enhjönrningLämplig för återanvändning

Dekoren kan enkelt tas av och sparas till en annan gång, eller ge bort till någon som kan få glädje av dekoren när ditt barn är färdig med det. Återbruk är roligt och bra för miljön, och något som dekoren passar perfekt till.

Efter erfarenhet vet vi att det är bäst att dekorera barnens rum med saker som enkelt kan ändras, flyttas eller tas bort. Därför är väggdekoren gjord av ett material som gör detta möjligt. Barn växer så otroligt fort och då är det bra att kunna ändra barnrummet i takt med att barnen växer och intressen utvecklas.

Om klistermärket sitter på samma plats över längre tid kan det klistra sig fast extra bra. Detta är absolut inget problem, det betyder bara att dekoren inte lossnar lika lätt. Då kan dekoren enklare tas av genom att man använder en hårfön. Blås lite lätt på dekoren med låg temperatur för att värma upp materialet. Dra därefter försiktigt av dekoren och placera den på originalemballaget eller på bakplåtspapper för att kunna använda dekoren igen.

Väggdekor-set med Universum

Väggdekor-set med Universum

Skandinavisk design

Vi är otroligt stolta över att vår dekor är designat och producerat lokalt hos oss, och dessutom av våra duktiga medarbetare. Det jobbas alltid hårt för att leverera det bästa till våra kunder med premium kvalitet, och denna produkt är inget undantag. Vi hoppas att denna produkt kommer vara något som dekorerar dina söta smås vardag… och din också, såklart.

Vi vill gärna se bilder av din väggdekor på Instagram:

Dela era bilder med oss och tagga @namnlappar. Använd gärna #filurdekor #barnrumsinspo #väggdekor

Väggdekor

Väggdekor: Hjärtan

Sista inlägget på bloggen

Laddar..