Hoppa till innehållet
HemBloggTips till Mors dag-present

Tips till Mors dag-present

Tips till Mors dag

På utkik efter tips till Mors dag? Då har du kommit rätt. Vi har samlat 11 mysiga presenttips och aktiviteter för dig som vill göra en mamma riktigt glad. Oavsett om det är din mamma, mormor, farmor, svärmor eller någon annan som står ditt hjärta nära. Vi hoppas att kärlek och omtanke flödar varje dag ändå, men på Mors dag är det fint med lite extra uppmärksamhet. Vi önskar att våra tips bidrar till en superfin dag för både stora och små. Detta är presenttips till Mors dag som kommer rakt från hjärtat, och bäst av allt, tipsen handlar om presenter och aktiviteter som kan göras för en billig peng eller helt gratis.

1. Frukost på sängen

Den mysiga klassikern! Gör mammas favoritfrukost och ge henne en härlig start på dagen.

Frukost til mamma

2. Baka favoritkakan

Överraska med favoritkakan, eller kanske ni kan baka den tillsammans?

3. En avslappnande uppmärksamhet

Ge mamma en ryggmassage eller en rogivande hårborstning. Både avslappande och mysigt.

4. Vara kreativa tillsammans

Teckna eller färglägga? Det är så mysigt att sätta sig ner vid köksbordet och låta kreativiteten flöda. Kanske det är roligt att teckna mamma? Du kan också skriva ut en teckning som vi har gjort speciellt till Mors dag. Använd färger för att uttrycka er, och kom ihåg att njuta.

Ladda ner här.

Tips till Mors dag

5. Ge en komplimang

Berätta för din mamma varför hon är den bästa mamman i världen.

6. Picknick i skogen

Packa ryggsäcken full av godsaker och njut av en aktiv dag i skogen.

7. 10 saker jag älskar med dig

Ladda ner ett specialdesignat A4-kort från oss och skriv ut. Kortet är helt gratis att ladda ner. Fås i två olika färger och även i svartvitt. Korten är nedladdningsbara PDF-filer och du kan ladda ner dem gratis hur många gånger du vill.

Rosa och lila kort: Ladda ner

Blått och orange kort: Ladda ner

Färgläggningskort i svartvitt: Ladda ner

Tips till Mors dag

8. En rolig skattjakt

Ha det kul med en lek och gör en skattjakt (inne eller ute) där mamma ska följa ledtrådarna. Kanske en rebus, eller använd post-it lappar som ledtrådar eller gör det ännu enklare för de små att vara med genom att leka ”Fågel, fisk eller mittemellan”. Mammas favoritgodis kan kanske vara premien?

9. En promenad längs ”memory lane”

Fyll ett anteckningsblock med era favoritminnen. Tänk tillbaka så långt du kan och skriv ner stora och små stunder ni har delat. Klistra in bilder i boken eller teckna minnen som du önskar att ha med.

10. Ge en riktigt stor kram.

Det är mycket kärlek i en god, lång och mysig kram.

11. Gör ditt eget hjärtkort

Ett hjärtkort till den som står nära ditt hjärta. Skriv ner fina ord som beskriver mamma. Se video och tips och bruksanvisning här.

Gör ditt eget hjärtkort

Tips till Mors dag

Lek, skoj, avslappning, kärlek och omtanke – det är förhoppningsvis ett fint recept på en lyckad Mors dag. Vad planerar du inför Mors dag? Skicka ett meddelande på Facebook eller Instagram och dela med dig av ditt bästa tips. Vi hoppas att ni tyckte om tipsen och att ni fick mycket inspiration till Mors dag (eller vilken dag som helst) ❤️

Sista inlägget på bloggen