Hoppa till innehållet
HemVäggdekor barnrumHalloween

Väggdekor: Halloween

Dekorera med roliga och stämningsfulla Halloween-wallstickers. Placera väggdekoren på ytterdörren och det blir extra spännande för alla barn som går 'bus eller godis'.

Väggdekor: Halloween
199 kr
Total
199 kr
1

✓ 100% nöjd kundgaranti
✓ Enkel att fästa och lätt att ta bort
✓ Efterlämnar inga märken

Tillbaka Väggdekor barnrum

Förhandsvisning av Väggdekor: Halloween
Väggdekor - Halloween väggdekoration
Väggdekor - Halloween väggdekoration
Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Halloween är en av årets stora högtidsdagar för barnen. Höj stämningen och öka spänningen med stämningsfull dekor av pumor, löv, stjärnor och söta spöken. Dekorera väggar, dörrar, bord eller skåp. Dekoren är självhäftande och kan enkelt fästas och tas bort.

Gör det lilla extra till klassens Halloween-party eller dekorera ytterdörren, då blir det extra festligt för alla barn som går bus eller godis. Väggdekoren är självhäftande, så att de olika motiven enkelt kan flyttas och placeras där du önskar.

Varje förpackning av denna självhäftande väggdekoren består av 36 dekorelement i olika storlekar. De största är ca 7,8 x 8,5 cm och de minsta är ca 2,2 x 2,2 cm.

Ska du arrangera en Halloween-fest för barnen? Läs våra tips på hur du kan ordna årets mest (o)hyggligaste fest!

Så här fäster du dekoren på väggen:
• Se till att väggen är ren, torr och fri från fett och damm.
• Dra försiktigt av de olika dekormotiven från arket och placera dem där du önskar.
• Stryk med handen över dekoren för att få bort eventuella luftbubblor.

Vår väggdekor fungerar som ett klistermärke och kan klistras på allt från väggar till skåp, byråar och andra möbler. Den fäster enkelt på olika underlag, både släta och lätt strukturerade, och är gjord av ett flexibelt material som inte sträcker sig eller efterlämnar märken.

Väggdekoren är lätt att ta bort eller flytta, om du skulle önska det. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av den från ytan och sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper.

Väggdekor - Halloween väggdekoration
Väggdekor - Halloween väggdekoration