Hoppa till innehållet
HemVäggdekor barnrumJulstämning

Väggdekor: Julstämning

Ge ditt hem en extra tocuh av julstämning med den här mysiga väggdekoren.

Väggdekor: Julstämning
199,00 kr
Total
199,00 kr
1

✓ 100% nöjd kundgaranti
✓ Enkel att fästa och lätt att ta bort
✓ Efterlämnar inga märken

Tillbaka Väggdekor barnrum

Förhandsvisning av Väggdekor: Julstämning
Väggdekor med julstämning
Väggdekor med julstämning
Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Kan man byta ut väggdekoren i takt med de olika årstiderna? Ja med vår självhäftande och återanvändbara väggdekor är det faktiskt möjligt!

Den här klassiska väggdekoren har allt vi förknippar med julen, som julklappar, julgran och pepparkaksgubbar. Låt barnen få hjälpa till med att dekorera väggarna på sitt rum, eller piffa till hallen, köket, arbetsrummet eller vardagsrummet.

Varje set består av 24 delar i olika storlekar, de största motiven är cirka 7 cm x 10 cm. Väggdekoren fungerar som klistermärken och är enkla att sätta fast och lätta att ta bort. Efter jul kan du sätta tillbaka dem på arket, eller på ett bakplåtspapper, så att du kan använda dem igen – år efter år.

Vill du ha mer julstämning? Hitta den väggdekor som får ditt hem i julstämning, vi har bland annat väggdekor med julgranar och polkagrisar.

Så här fäster du dekoren på väggen:

  • Se till att väggen är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra försiktigt av de olika dekormotiven från arket och placera dem där du önskar.
  • Stryk med handen över dekoren för att få bort eventuella luftbubblor.

Vår väggdekor fungerar som ett klistermärke och kan klistras på allt från väggar till skåp, byråar och andra möbler. Den fäster enkelt på olika underlag, både släta och lätt strukturerade, och är gjord av ett flexibelt material som inte sträcker sig eller efterlämnar märken.

Väggdekoren är lätt att ta bort eller flytta, om du skulle önska det. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av den från ytan och sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper.

Väggdekor med julstämning
Väggdekor med julstämning