Hoppa till innehållet
HemVäggdekor barnrumStay Cool

Väggdekor: Stay Cool

Detta är väggdekoren som skruvar upp rummets coolhetsfaktor till max! Lätt att klistra på väggen och en kul aktivitet att göra tillsammans med tonåringen.

Väggdekor: Stay Cool
199 kr
Total
199 kr
1

✓ 100% nöjd kundgaranti
✓ Enkel att fästa och lätt att ta bort
✓ Efterlämnar inga märken

Tillbaka Väggdekor barnrum

Förhandsvisning av Väggdekor: Stay Cool
Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Behöver barn- eller ungdomsrummet en liten makeover? Det tidsbesparande alternativet till att måla och tapetsera är väggklistermärken i färgglad och cool design. Skruva upp coolhetsfaktorn till max med den här självhäftande väggdekoren i färgglad design.

Setet består av 19 delar i olika storlekar, de största motiven är cirka 17 x 9 cm. Väggdekoren fungerar som klistermärken, så att de olika motiven kan placeras där du önskar.

Så här fäster du dekoren på väggen:

  • Se till att väggen är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra försiktigt av de olika dekormotiven från arket och placera dem där du önskar.
  • Stryk med handen över dekoren för att få bort eventuella luftbubblor.

Vår väggdekor fungerar som ett klistermärke och kan klistras på allt från väggar till skåp, byråar och andra möbler. Den fäster enkelt på olika underlag, både släta och lätt strukturerade, och är gjord av ett flexibelt material som inte sträcker sig eller efterlämnar märken.

Väggdekoren är lätt att ta bort eller flytta, om du skulle önska det. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av den från ytan och sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper.