Hoppa till innehållet
HemVäggdekor barnrumLuftballonger

Väggdekor: Luftballonger

Drömmiga fina luftballonger till barnrummet. Välj mellan olika färger.

Välj ett färgtema

Väggdekor: Luftballonger
199 kr
Total
199 kr
1

✓ 100% nöjd kundgaranti
✓ Enkel att fästa och lätt att ta bort
✓ Efterlämnar inga märken

Tillbaka Väggdekor barnrum

Förhandsvisning av Väggdekor: LuftballongerFörhandsvisning av Väggdekor: Luftballonger
Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Åh, som vi älskar luftballonger! Med den här väggdekoren kan barnrummet förvandlas till en drömmig äventyrsvärld. Varje set består av fyra stora och fyra små luftballonger, samt mindre dekormotiv som moln och fåglar. Väggdekoren fungerar som ett klistermärke, så att de olika motiven kan placeras där du önskar.

Vill du skapa en drömmig och äventyrlig värld med luftballonger på barnrummet? Vår väggdekor i kombination med dörrdekor ger barnet det rum det drömmer om. Och du, vi har också luftballonger som motiv på våra namnlappar och stora namnlappar.

Varje förpackning av denna självhäftande väggdekoren består av 12 dekorelement i olika storlekar. De största är ca 14 x 14,6 cm och de minsta är ca 5 x 1,5 cm.

Så här fäster du dekoren på väggen:
• Se till att väggen är ren, torr och fri från fett och damm.
• Dra försiktigt av de olika dekormotiven från arket och placera dem där du önskar.
• Stryk med handen över dekoren för att få bort eventuella luftbubblor.

Vår väggdekor fungerar som ett klistermärke och kan klistras på allt från väggar till skåp, byråar och andra möbler. Den fäster enkelt på olika underlag, både släta och lätt strukturerade, och är gjord av ett flexibelt material som inte sträcker sig eller efterlämnar märken.

Väggdekoren är lätt att ta bort eller flytta, om du skulle önska det. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av den från ytan och sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper.