Hoppa till innehållet
HemVäggdekor barnrumPolkagrisar

Väggdekor: Polkagrisar

Röda och vita polkagrisar hör julen till! Skapa magisk julstämning med vår fina, självhäftande väggdekor.

Väggdekor: Polkagrisar
199 kr
Total
199 kr
1

✓ 100% nöjd kundgaranti
✓ Enkel att fästa och lätt att ta bort
✓ Efterlämnar inga märken

Tillbaka Väggdekor barnrum

Förhandsvisning av Väggdekor: Polkagrisar
Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Som vi älskar julen! Tid för traditioner, glädje och massa mysigt julpynt. Varför inte pynta lite extra med läckra polkagrisar? Det här setet med självhäftande väggdekor blir ett fantastiskt julpynt hemma, eller en trevlig present till nära och kära. Ytterligare ett tips är att använda de här väggklistermärkena som dekoration på julklapparna.

Ta den här magiska årstiden till en helt ny nivå, med vår fina polkagris-väggdekor. Dessa väggklistermärken är idealiska för att tillföra en extra touch av julstämning hemma. De är tillverkade i ett hållbart material som gör att du kan återanvända dem år efter år. De är enkla att sätta fast och lätta att ta bort, och kan användas på allt från möbler till tapetserade och målade väggar.

Varje set består av 18 polkagrisar och pepparkakor, samt 16 vita snöflingor. Polkagrisarna, som är de största motiven i förpackningen, är cirka 9 x 11 cm.

Kolla också in våra andra produkter med julmotiv. Vi har väggdekor med både julgranar och mysig julstämning.

Så här fäster du dekoren på väggen:

  • Se till att väggen är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra försiktigt av de olika dekormotiven från arket och placera dem där du önskar.
  • Stryk med handen över dekoren för att få bort eventuella luftbubblor.

Vår väggdekor fungerar som ett klistermärke och kan klistras på allt från väggar till skåp, byråar och andra möbler. Den fäster enkelt på olika underlag, både släta och lätt strukturerade, och är gjord av ett flexibelt material som inte sträcker sig eller efterlämnar märken.

Väggdekoren är lätt att ta bort eller flytta, om du skulle önska det. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av den från ytan och sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper.